Tantrisk massage

Tantrisk massage

En tantrisk massage er en hyldest og en kærlighedserklæring til kroppen.

Når du vil gøre noget ekstra godt for dig og din krop. Vil du mærke kærligheden i dig til dig, så er en tantrisk massage måske lige noget for dig. Tantrisk massage er en invitation ned i kroppen og ud af hovedet. Der er ikke noget mål med massagen. Der kan opstå følelser undervejs, de er velkomne.

Massagen foregår på en stor madras. Det er en olie massage, hvor hele din krop vil blive berørt med langsomme og nærværende hænder.

Massagen er en invitation til dig om at være i nuet. Vi arbejder med energier.

Vi overholder de aftaler, vi har lavet forinden.

kærlighed
piareuter.dk

Lidt om det praktiske

Afsæt ca 2 timer til denne forkælelse. Massagen tager ca 1 1/2 time, incl en indledende og afsluttende samtale, bliver det let 2 timer.

Før massagen går i gang drøfter vi dine forventninger og jeg vil fortælle, hvad du kan forvente.

Massagen er en omsorg for din krop. Vis din krop omsorg inden du ankommer ved at være frisk fra brusebad. Brug så lidt parfume som muligt.

En tantrisk massage koster 1800 kr og er for både mænd og kvinder.

Hvad kan jeg forvente af en tantrisk massage?

Når du bestiller en tantrisk massage hos mig, vil du blive inviteret ind i et varmt rum med dæmpet lys, lidt røgelse og blid musik.

Vi starter med en kort samtale om forventninger, grænser og  spørgsmål, du må have.

Du kan nu i ro og mag afklæde dig og gøre dig klar til massagen.

Når du er klar kommer jeg til dig og vi kan starte massagen med at meditere kort sammen inden lægger du dig på maven på madrassen. Andre gange lægger du dig blot på maven på madrassen.

Jeg starter massagen med at give dig tryk og nus på bagsiden af din krop, mens du stadig er dækket af et lagen. Så begynder massagen med olie. Jeg starter med dine ben og fødder og ender med at have masseret hele din bagside. Her bruger jeg mine hænder, arme og afslutningsvis hele kroppen. Du vil indimellem opleve, at jeg er helt stille på punkter af din krop. Hvis du oplever tanker flyver, så sæt fokus på din vejrtrækning. Det bringer dig tilbage i kroppen.

Så vil jeg bede dig om at vende dig om på ryggen.

Jeg starter med at massere dit hoved, ansigt og forsiden af din overkrop. Jeg vil derefter blidt massere dine hænder, arme, bryst og mave.

Nu vil jeg spørger dig, om du har lyst til at fortsætte med massage af lingam/yoni.

Hvis du sammentykker forsætter massagen. Ellers slutter massagen her evt med mere massage af forsiden.

Massage af lingam/yoni er en blid massage af dit køn. En hyldest til din inderste kerne og kærligheden i dig.

Denne massage er ikke målrettet et klimax, den arbejder med at opbygge din sensuelle energi og mod slutningen sender jeg denne skønne energi ud i hele din krop.

Når massagen er slut spørger jeg dig om du vil ligge og være med dig selv eller blive holdt om, hvor du ligger med ryggen til mig.

❤️Tag denne skønne energi med dig ud i dit liv❤️

Ofte stillede spørgsmål
  • Er du selv nøgen under massagen?

Jeg har i starten sarong på, som jeg fjerner efter den indledende massage. Derefter er jeg nøgen.

  • Må jeg rører ved dig?

Som udgangspunkt ser jeg den tantriske massage som en fin øvelse i at modtage uden at skulle gengælde eller yde noget. Hvis berøring af mig giver dig en oplevelse af større sanselighed og flow, er dette ok. Jeg flytter din hånd, hvis jeg ikke er med på berøringen og beder dig respektere dette.

  • Hvordan er det med orgasme?

Selvom massagen afsluttes med en massage af lingam/yoni, så er orgasme ikke målet. Det er dejligt at bevare de lette energi, der opstår under massagen.

Skulle det ske, at du får udløsning, så er det jo bare sådan det er, men altså ikke noget jeg arbejder henimod. Og så stopper massagen her.

  • Kan massagen ende med sex?

Ganske kort: Nej.

Og ender heller ikke med et handjob, heller ikke mod ekstra betaling ?

Du behøver ikke engang spørger mig, jeg vil i så fald blot anbefale dig at søge videre og finde et andet sted, hvor massagen afsluttes med “happy end”

Hvad er ellers muligt?

Hvis du ikke har mod på en helkropsmassage så prøv at klikke her

Hvis olie ikke lige er dig, men du trækker efter forandring. så prøv at klikke på billedet

personlig udvikling